1 1 1

VARIO-V2+

Радиална гума на компанијата Toyo за сите годишни времиња. Vario-V2+ го развивме за да се постигат подобри перформанси на пневматиците во влажни, суви и зимски услови.

Насочената шара чиј материјал е составен од унапредено соединување на зајакнат силикон, овозможува безбедно возење.

Блок со назабени рабови

За прилепување на снег и мраз

Широки жлебови

За прилепување на снег и дренажа на вода

Ламели отворени од една страна

3а полесно управување на сув и влажен коловоз

Насочени шари

За прилепување на снег

3 Прави жлебови

За полесно управување на снег и дренажа на водата

Димензии VARIO-V2+

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
13 80 145/80 R13 75T
155/80 R13 79T
70 155/70 R13 75T
165/70 R13 79T
175/70 R13 82T
65 165/65 R13 77T
175/65 R13 80T
14 70 165/70 R14 85T XL
175/70 R14 84T
185/70 R14 88T
65 155/65 R14 75T
165/65 R14 79T
175/65 R14 82T
175/65 R14 86T XL
185/65 R14 86T
60 185/60 R14 82T
185/60 R14 82H
195/60 R14 86T
195/60 R14 86H
55 185/55 R14 80H
15 70 195/70 R15 97T XL
65 165/65 R15 81T
185/65 R15 88T
195/65 R15 91T
195/65 R15 91H
195/65 R15 95T XL
205/65 R15 95T
205/65 R15 95H
60 185/60 R15 84H
195/60 R15 88H
55 185/55 R15 82H
195/55 R15 85H
50 195/50 R15 82H
16 55 205/55 R16 91H
205/55 R16 94V XL
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires