1

TOYO H08

Робусна летна гума за комбиња и лесни комерцијални возила. Оваа гума нуди лесно управување и голем број на поминати километри.

Периферно вклопени блокови на нагазната површина

Периферно вклопени блокови на нагазната површина кои гарантираат стабилност на пат и извонредна стабилност на правец.

Новото соединение на нагазната површина во комбинација со канали обезбедува извонредно управување на влажна подлога.

Континуирано рамо на гумата

Континуираното рамо на гумата обезбедува голема стабилност и отпор на абење на пневматикот.

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии TOYO H08

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
13 70 165/70 R13 88R
14 80 175 R14 99S
185 R14 102S
195 R14C 106S
205 R14C 109S
215 R14C 112S
75 165/75 R14 97R
185/75 R14 102S
195/75 R14 106S
70 165/70 R14 89R
65 175/65 R14 90T
15 75 225/75 R15 110Q
70 195/70 R15 104S
205/70 R15 106S
215/70 R15 109S
225/70 R15 112S
65 205/65 R15 102T
215/65 R15 104T
16 75 175/75 R16 101S
185/75 R16 104S
195/75 R16 107S
205/75 R16 110R
205/75 R16 113Q
215/75 R16 113R
215/75 R16 116Q
225/75 R16 118R
225/75 R16 121Q
70 215/70 R16 108T
65 195/65 R16 104R
195/65 R16 100T
205/65 R16 107T
215/65 R16 109R
215/65 R16 106T
225/65 R16 112R
235/65 R16 115R
235/65 R16 121R
60 215/60 R16 103T
225/60 R16 105T
17 60 215/60 R17 104T
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires