1 2 3 4 5

s954

Новата зимска гума со ултра високи перформанси, Snowprox S954, извонредно одговара на барањата на модерни возила од средна и висока класа.

Snowprox S954 нуди доверливо сопирање и држење за подлогата на влажни и покриени со снег патишта. Главните иновации во нагазната шара и сложената технологија обезбедуваат безбедно и прецизно управување во типично европски зимски услови.

Асиметричен дизајн

Исклучително држење на влажна површина со 10% пократко растојание на сопирање на влажни патишта (спореден со S953)

Ново соединение на нагазната површина

Подобро држење на снег и влажна подлога.

Видео

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Snowprox s954

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
16 55 205/55 R16 91H
205/55 R16 94V XL
215/55 R16 93H
215/55 R16 97H XL
50 185/50 R16 81H
45 205/45 R16 87H XL
17 55 205/55 R17 95V XL
215/55 R17 98V XL
225/55 R17 101V
50 215/50 R17 95V
225/50 R17 98V XL
235/50 R17 96V
45 205/45 R17 88H
215/45 R17 91H
225/45 R17 91H
225/45 R17 94V XL
225/45 R17 94W XL
235/45 R17 97V XL
18 45 245/45 R18 100V XL
40 215/40 R18 89V XL
225/40 R18 92V XL
225/40 R18 92W XL
35 245/35 R18 92V XL
19 45 225/45 R19 96W XL
40 235/40 R19 96W XL
245/40 R19 98W XL
255/40 R19 100V XL
35 225/35 R19 88W XL
235/35 R19 91W XL
255/35 R19 96W XL
30 255/30 R19 91W XL
20 35 255/35 R20 97W XL
30 255/30 R20 92W XL
265/30 R20 94W XL
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires