1 1 1

S943

Новата Snowprox S943 во многу големини ја замени Snowprox S942.

Snowprox S943 нуди подобрено прилепување на влажни услови и отпор при тркалање со подобрени оцени во согласност со ЕУ стандардите. Постигнато е највисоко ниво на перформанси при суви и влажни услови, а при тоа не се жртвувани перформансите на снег. Snowprox S943 нуди и подолг век на траење.

Специјално соединување на силикон и полимери

  • Подобри перформанси при сопирање на дожд и снег
  • Подолг век на траење
  • Мал отпор при тркалање

Два широки надолжни жлебови и насочена шара

  • Одлично отстранување на вода
  • Подобрено прилепување на снег
  • Подобри перформанси на дожд

Зголемена густина на ламели и оптимален однос на жлебови

  • Балансирани перформанси на снег, дожд и суви услови
  • Прилепување на снег
  • Поголема километража

Широки блокови „рамена“ со голема густина на лемели

Подобро кочење при влажни и суви услови

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Snowprox S943

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
14 70 165/70 R14 85T XL
175/70 R14 88T XL
185/70 R14 88T
65 165/65 R14 79T
175/65 R14 86T XL
185/65 R14 86T
60 185/60 R14 82H
15 65 175/65 R15 88T XL
185/65 R15 88H
185/65 R15 92T XL
195/65 R15 91T
195/65 R15 91H
195/65 R15 95T XL
205/65 R15 94H
205/65 R15 94T
205/65 R15 99T XL
215/65 R15 96H
60 155/60 R15 74T
175/60 R15 81H
185/60 R15 84H
185/60 R15 88H XL
195/60 R15 88H
205/60 R15 95H XL
215/60 R15 98H XL
225/60 R15 96H
55 175/55 R15 77T
16 65 215/65 R16 98H
215/65 R16C 106/104H
60 185/60 R16 86H
185/60 R16 86H
195/60 R16C 99/97H
205/60 R16 92H
205/60 R16 96H XL
215/60 R16 99H XL
225/60 R16 102H XL
235/60 R16 104H XL
55 205/55 R16 91T
205/55 R16 91H
205/55 R16 94H XL
17 50 205/50 R17 93H XL
45 225/45 R17 91H
225/45 R17 94H XL
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires