1 2 3 4 5

Proxes TR1

Дизајнот на шарата на Proxes TR1 ја соединува формата со функцијата за да обезбеди извонредни перформанси со сопствен идентитет.

Иновативните нови индикатори за абење овозможуваат на возачите да ги искористат предностите на гумата со исклучително управување и држењето на патот, обезбедувајќи да останете безбедни и сигурни.

Функционален дизајн

Широки жлебови

(Подобрени перформанси на влажни површини)

  • Подобрена дренажа на вода

Ребро со висока цврстина и закосени процепи

(Подобрени перформанси на суви и влажни површини)

  • Го подобрува прилепувањето и овозможува стабилност при свиоци

Цик-цак и конусни жлебови

(Подобрени перформанси на суви и влажни површини)

  • Подобрена дренажа на вода и обезбедува добра тракција

Долги коси жлебови

(Подобрени перформанси на влажни површини)

  • Подобрена дренажа на вода

Oтворен страничен зарез

(Подобрени перформанси на влажни површини)

  • Подобрена дренажа на вода

Уникатни индикатори за абење

Индикатор за напредокот на абењето на шарата

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Proxes TR1

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
14 45 195/45 R14 77V
40 225/40 R14 82V
15 60 195/60 R15 88V
55 185/55 R15 82V
195/55 R15 85V
50 165/50 R15 76V XL
195/50 R15 82V
205/50 R15 89V XL
225/50 R15 91V
45 195/45 R15 78V
205/45 R15 81V
215/45 R15 85V
16 55 185/55 R16 83V
195/55 R16 91V XL
205/55 R16 91W
215/55 R16 93W
225/55 R16 99W XL
50 195/50 R16 84V
205/50 R16 87W
45 195/45 R16 84W XL
205/45 R16 87W XL
225/45 R16 93W XL
245/45 R16 94W
40 215/40 R16 86W XL
17 55 205/55 R17 95V
215/55 R17 94V
225/55 R17 97W
235/55 R17 103W XL
50 205/50 R17 93W XL
215/50 R17 91W
225/50 R17 94W
45 205/45 R17 88W XL
215/45 R17 91W XL
225/45 R17 94Y XL
235/45 R17 97W XL
245/45 R17 99W XL
40 205/40 R17 84W XL
215/40 R17 87W XL
18 50 235/50 R18 101W XL
45 215/45 R18 93W XL
225/45 R18 95W XL
235/45 R18 98W XL
245/45 R18 100W
255/45 R18 99W
40 215/40 R18 89W XL
225/40 R18 92Y XL
235/40 R18 95W XL
245/40 R18 97W XL
35 215/35 R18 84W XL
255/35 R18 94W XL
265/35 R18 97W XL
19 40 225/40 R19 93W XL
35 225/35 R19 88W XL
235/35 R19 91W XL
245/35 R19 93W XL
20 35 235/35 R20 92W XL
245/35 R20 95W
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2020 Euroimpex & © 2020 Toyo Tires