1 2 3 4 5

Proxes T1R

Спортска гума со ултра високи перформанси со отворена V-шара и повеќе степен распоред на блокот. Proxes T1R ги комбинира одличното управување со извонредни карактеристики на влажна површина, ниско ниво на бучавост и зголемен број на километри.

Заменета во некои димензии со Proxes T1 Sport, Proxes T1R останува како гума со високи перформанси со карактеристики кои одговараат на потребите на спортските возачи.

Широк отпечаток

Големата површина на пневматикот во контакт со подлогата обезбедува извонредно прилепување

Рафиниран дизајн

Модерен дизајн кој овозможува извонредни перформанси на суво и влажно.

Еднонасочна шара со централни жлебови во V- форма

Извонредни перформанси при лизгање на вода.

Цврсто рабно ребро на нагазната површина

Извонредното управување на сув коловоз и отпорноста на нерамномерното абење, овозможува ниско ниво на бучавост сé додека трае пневматикот.

Длабина на жлебовите на рамото подлабоки од 0.5 mm

Долг век на траење

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Proxes T1R

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
14 55 195/55 R14 82V
45 195/45 R14 77V
40 225/40 R14 82V
15 55 185/55 R15 82V
195/55 R15 85V
205/55 R15 88V
50 195/50 R15 82V
205/50 R15 XL 89V
225/50 R15 91V
45 195/45 R15 78V
205/45 R15 81V
215/45 R15 84V
16 55 195/55 R16 87V
195/55 R16 XL 91V
205/55ZR16 91W
245/55ZR16 100W
50 185/50 R16 81V
195/50 R16 84V
205/50ZR16 87W
225/50ZR16 92W
235/50ZR16 95W
45 195/45 R16 80V
205/45ZR16 XL 87W
225/45ZR16 XL 93W
245/45ZR16 94W
40 195/40 R16 XL 80V
215/40ZR16 XL 86W
225/40ZR16 85W
35 245/35ZR16 86W
17 45 205/45ZR17 XL 88W
225/45ZR17 XL 94Y
40 205/40ZR17 XL 84W
215/40ZR17 XL 87W
35 245/35ZR17 87W
18 40 285/40ZR18 101Y
35 215/35ZR18 XL 84W
205/35ZR18 XL 81Y
235/30ZR18 XL 85Y
295/35ZR18 XL 103Y
19 25 315/25ZR19 XL 98Y
20 40 245/40ZR20 XL 99Y
30 305/30ZR20 XL 103Y
25 285/25ZR20 XL 93Y
315/25ZR20 XL 99Y
345/25 ZR20 XL 104Y
21 30 255/30ZR21 XL 93Y
285/30ZR21 XL 100Y
25 295/25ZR21 XL 96Y
22 30 255/30ZR22 XL 95Y
265/30ZR22 XL 97Y
25 285/25 ZR22 XL 95Y
295/25ZR22 XL 97Y
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires