1 2 3 4

Proxes T1 Sport SUV

Високата позиција при возење, нуди авторитативен поглед на патот, во комбинација со екстремно високите перформанси, го направи премиум SUV да биде популарна алтернатива на традиционалните лимузини од повисока класа во Европа.

Со извонредна стабилност на брзината на автопат и прецизно управување на влажни и суви коловози, Proxes T1 Sport SUV одговара на потребите за гума со ултра високи перформанси за возилата од повисока класа.

НАДВОРЕШНО - Перформанси за движење во свиок

Зголемена контактна зона со употреба на широки блокови на рамото

ВНАТРЕШНО - Перформанси на лизгање на вода и сопирање

Цврсто внатрешно ребро со жлеб и намалено нерамномерно абење

Широки блокови на рамото

  • Зголемена контакт зона
  • Подобрено управување и реакција на управувачот

Широко централно ребро

  • Стабилност на висока брзина
  • Подобрена реакција на управување

Цврсто внатрешно ребро со жлеб

  • Подобрено сопирање.
  • Намалено нерамномерно абење

Широки периферни жлебови

  • Широки канали за вода.
  • Подобрена отпорност на лизгање на вода.

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Proxes T1 Sport SUV

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
17 65 235/65 R17 104W
235/65 R17 XL 108V
60 225/60 R17 99V
255/60 R17 106V
18 60 235/60 R18 XL 107W
255/60 R18 XL 112H
265/60 R18 110V
55 215/55 R18 XL 99V
235/55 R18 100V
255/55 R18 XL 109Y
50 235/50 R18 97V
19 55 225/55 R19 99V
235/55 R19 101W
255/55 R19 XL 111V
50 235/50 R19 99V
255/50 R19 XL 107W
265/50 R19 XL 110Y
45 275/45 R19 XL 108Y
285/45 R19 107W
20 50 255/50 R20 XL 109Y
265/50 R20 XL 111V
45 255/45 R20 101W
265/45 R20 104Y
275/45 R20 XL 110Y
40 275/40 R20 XL 106Y
295/40 R20 XL 110Y
35 315/35 R20 106W
21 45 275/45 R21 XL 110Y
40 295/40 R21 XL 111Y
35 285/35 R21 XL 105Y
295/35 R21 XL 107Y
30 325/30 R21 XL 108Y
22 40 275/40 R22 XL 107Y
23 35 285/35 R23 XL 107Y
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires