1 2 3 4 5

Proxes Sport

Новата Proxes Sport е дизајнирана како гума фокусирана на спортски перформанси.

Управување при високи брзини и контрола при влажни услови се клучни барања за возачите на најмоќните возила. Proxes Sport е развиена за да се задоволат овие критични потреби, испорачувајќи удобност при возење и многу изминати километри.

Користејќи Нано Баланс технологија, Proxes Sport располага со сите нови соединенија и обезбедува зафат при влажни или суви услови. Напредната конструкција на гумата, во комбинација со оптимизиран дизајн шара, нуди подобрено управување и зголемено уживањето во возењето.

Рефлексивен дизајн на блокот

  • Подобрено управување и перформанси на сопирање

Закосен динамичен дизајн

  • Зголемена тракција и управливост

Ребро во облик на цевка

  • Рамномерно распоредување на контактниот притисок

Ребро со голема густина на жлебови

  • Зголемена тракција на влажни површини
  • Ниска емисија на звук

Ребро со висока цврстина

  • Обезбедува цврсто потпирање* и стабилност при вртење

*Во споредба со Proxes T1 Sport

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Proxes Sport

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
17 55 215/55 R17 98Y XL
225/55 R17 101Y XL
235/55 R17 99Y
50 205/50 R17 93Y XL
215/50 R17 95W XL
225/50 R17 98Y XL
235/50 R17 96Y
45 205/45 R17 88Y XL
215/45 R17 91W XL
225/45 R17 94Y XL
235/45 R17 97Y XL
245/45 R17 99Y XL
255/45 R17 98Y
40 205/40 R17 84W XL
235/40 R17 94Y XL
245/40 R17 95Y XL
255/40 R17 98Y XL
18 50 235/50 R18 101Y XL
45 215/45 R18 93Y XL
225/45 R18 95Y XL
235/45 R18 98Y XL
245/45 R18 100Y XL
255/45 R18 103Y XL
40 215/40 R18 89Y XL
225/40 R18 92Y XL
235/40 R18 95Y XL
245/40 R18 97Y XL
255/40 R18 99Y XL
265/40 R18 101Y XL
275/40 R18 99Y
35 205/35 R18 81Y XL
225/35 R18 87Y XL
245/35 R18 92Y XL
255/35 R18 94Y XL
265/35 R18 97Y XL
275/35 R18 99Y XL
285/35 R18 101Y XL
30 235/30 R18 85Y XL
19 45 225/45 R19 96Y XL
245/45 R19 102Y XL
40 225/40 R19 93Y XL
235/40 R19 96Y XL
245/40 R19 98Y XL
255/40 R19 100Y XL
265/40 R19 102Y XL
275/40 R19 105Y XL
35 225/35 R19 88Y XL
235/35 R19 97Y XL
245/35 R19 93Y XL
255/35 R19 96Y XL
265/35 R19 98Y XL
275/35 R19 100Y XL
285/35 R19 99Y
295/35 R19 104Y XL
30 255/30 R19 91Y XL
265/30 R19 93Y XL
275/30 R19 96Y XL
285/30 R19 98Y XL
295/30 R19 100Y XL
325/30 R19 105Y XL
20 45 245/45 R20 103Y XL
40 245/40 R20 99Y XL
255/40 R20 255/40 R20
275/40 R20 106Y XL
35 225/35 R20 90Y XL
245/35 R20 95Y XL
255/35 R20 97Y XL
265/35 R20 99Y XL
275/35 R20 102Y XL
285/35 R20 100Y
295/35 R20 105Y XL
30 235/30 R20 88Y XL
245/30 R20 90Y XL
255/30 R20 92Y XL
265/30 R20 94Y XL
275/30 R20 97Y XL
285/30 R20 99Y XL
295/30 R20 101Y XL
25 285/25 R20 93Y XL
295/25 R20 95Y XL
305/25 R20 97Y XL
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2020 Euroimpex & © 2020 Toyo Tires