1 1 1

Proxes C1S

Proxes C1S е премиум гума од TOYO TIRES дизајнирана за премиум и луксузни лимузини.

Се карактеризира со стабилност при големи брзини, со мирно и тивко возење, Proxes C1S извонредно одговара на карактеристиките на овие моќни возила.

Proxes C1S исто така овозможува мал отпор на тркалање, подобрувајќи ја економијата на гориво и допринесувајќи кон чиста средина.

Звучен ѕид

Намалена бучавост

Поширок раб на кварталната точка и проширувања во жлебот

  • Извонредно управување и стабилност на правец
  • Извонреден комфор при возење

АСИМЕТРИЧЕН ДИЗАЈН НА НАГАЗНАТА ПОВРШИНА

  • Мирно и комфорно возење
  • Перформанси на управување

Пет вариабилни степени на нагазната површина

Намалување на бучавоста

Широк централен жлеб

Извонредно отстранување на вода

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Proxes C1S

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
15 65 215/65 R15 96V
16 65 205/65 R16 95W
60 205/60 R16 92W
215/60 R16 95W
225/60 R16 98W
235/60 R16 100W
55 205/55 R16 XL 94W
215/55 R16 XL 97Y
225/55 R16 XL 99Y
50 225/50 R16 XL 96W
17 55 215/55 R17 XL 98W
225/55 R17 XL 101W
235/55 R17 99Y
50 215/50 R17 XL 95W
225/50 R17 XL 98Y
235/50 R17 XL 100W
45 205/45 R17 XL 88W
215/45 R17 XL 91W
225/45 R17 XL 94Y
235/45 R17 XL 97Y
245/45 R17 XL 99Y
40 245/40 R17 91W
18 50 225/50 R18 95W
235/50 R18 XL 101Y
245/50 R18 100Y
45 215/45 R18 XL 93W
225/45 R18 XL 95Y
245/45 R18 XL 100Y
255/45 R18 XL 103Y
275/45 R18 103W
40 225/40 R18 XL 92Y
235/40 R18 XL 95Y
245/40 R18 XL 97Y
35 255/35 R18 XL 94W
265/35 R18 XL 97W
275/35 R18 XL 99W
19 45 245/45 R19 XL 102W
40 225/40 R19 XL 93W
245/40 R19 XL 98W
255/40 R19 XL 100Y
275/40 R19 101Y
35 245/35 R19 XL 93W
30 275/30 R19 XL 96W
20 40 245/40 R20 XL 99W
35 245/35 R20 XL 95W
30 275/30 R20 XL 97W
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires