1 2 3 4 5

Open Country M/T

Off-road гума за екстремни услови на теренот. Специјално дизајнирани блокови на нагазната површина за оптимална тракција и само-чистење. Зајакнати страници отпорни на сечење и оштетување од удар.

Шара со варијабилни површини и заострени странични блокови

  • Извонредна отпорност на абење
  • Намалена бучава

Заштитни шипки против абразија

Извонредна отпорност на оштетување (*Само-чистење при движење во услови на кал)

Комбинација на конкавно и класично рамо

Извонредна тракција и перформанси на управување на пат и вон коловозот.

Длабоко продирање во блоковите на нагазната површина

Извонредна тракција на влажна површина и перформанси при сопирање.

3 слојна обвивка од полиестер и поголема висина

  • Исклучителна отпорност на оштетување
  • Добра тракција и реакција на управувачот
  • Добра стабилност при голема брзина и трајност

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Open Country M/T

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
15 80 31X1050 R15 109P
33X1250 R15 108P
16 85 LT235/85 R16 120P
LT255/85 R16 119P
75 LT225/75 R16 115P
LT245/75 R16 120P
LT265/75 R16 119P
LT285/75 R16 116P
70 LT305/70 R16 118P
17 70 LT265/70 R17 121P
LT295/70 R17 121P
18 70 LT275/70 R18 121P
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires