1 2 3 4 5

Open Country H/T

Гума за асфалт за off-road и SUV возилата. Ниско ниво на бучавост и голем број на километри преку новото силиконско соединение. Широки жлебови на нагазната површина за оптимална дренажа на водата.

Голема нагазна површина со квадратни рамена

Широкиот отпечаток со квадратни рамења на нагазната површина и новото соединение обезбедуваат долг век на траење на гумата.

Два длабоки централни жлебови

Двојно пошироките, централни жлебови, обезбедуваат добра дренажа на водата.

Блокови засечени на повеќе места

Намалување на нерамномерно абење.

Периферно ребро на рамо

Ниско ниво на бучавост и голема удобност при возење.

Мулти брановидни ламели

Заштита на трошење на рамото.

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Open Country H/T

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
15 80 31X1050 R15 109S
75 LT235/75 R15 104S
P225/75 R15 102S
P235/75 R15 105S
70 205/70 R15 96H
235/70 R15 103T
265/70 R15 112T
P225/70 R15 100T
16 85 LT215/85 R16 115S
LT235/85 R16 120S
75 225/75 R16 118S
245/75 R16 111S
265/75 R16 116T
LT225/75 R16 115S
LT245/75 R16 120S
LT265/75 R16 112S
LT265/75 R16 119S
P235/75 R16 106S
70 215/70 R16 100H
225/70 R16 103T
235/70 R16 106H
245/70 R16 107H
255/70 R16 111H
265/70 R16 112H
275/70 R16 114H
65 215/65 R16 98H
255/65 R16 109H
P235/65 R16 101S
60 215/60 R16 95H
235/60 R16 100H
17 65 235/65 R17 108V
245/65 R17 XL 111H
255/65 R17 110H
265/65 R17 112H
275/65 R17 115H
P245/65 R17 105H
P255/65 R17 108S
60 235/60 R17 102H
255/60R17 106H
55 225/55 R17 101H
235/55 R17 99H
18 65 225/65 R18 103H
P235/65 R18 104T
60 235/60 R18 107V
255/60 R18 112H
265/60 R18 110H
P245/60 R18 104H
P275/60 R18 111H
55 235/55 R18 100V
255/55 R18 109V
19 60 255/60 R19 109H
55 255/55 R19 111V
P245/55 R19 103S
20 60 P275/60 R20 114S
55 P235/55 R20 102T
50 265/50 R20 111V
22 45 285/45 R22 114H
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires