1 2 3 4 5

Open Country A/T Plus

Новата Open Country A/T plus е извонредна гума за возачи кои сакаат да одат каде и да води патот, од автопат до планина.

Асиметричната шара со пет рабови и крутиот блок дизајн, овозможува зголемена трајност, исклучителна реакција при голема брзина на патот и оптимално управување надвор од коловозот.

Новата технологија ги овозможува перформансите за „сите терени“. Затоа оваа гума нуди мирно и тивко возење, но има и агресивен дизајн на страничните ѕидови кој го подобрува изгледот на Вашиот SUV.

Асиметричната шара

  • НАДВОРЕШНО (со сино) - оптимално управување надвор од коловозот
  • ВНАТРЕШНО - намалена бучавост - исклучителна реакција при голема брзина на патот

Крут блок дизајн

добра иницијална тракција

Специјално силиконско соединение на нагазната површина

Специјално силиконско соединение на нагазната површина, обезбедува високи перформанси на влажна подлога и добра отпорност на абење, а при тоа одржува мал отпор при тркалање.

Дојна обвивка од полиестер

ВисокаT/U структура и гранулатно полнење со голема цврстина

  • Извонредно управување и стабилност

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии Open Country A/T Plus

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
15 80 31x10.50 R15 109S
75 215/75 R15 100T
225/75 R15 102T
235/75 R15 xL 109T
70 205/70 R15 96S
255/70 R15 112T
16 80 205 R16 110T
75 225/75 R16 104T
70 215/70 R16 100T
215/70 R16 100H
215/70 R16 100H
225/70 R16 103T
225/70 R16 103H
225/70 R16 103H
235/70 R16 106T
245/70 R16 xL 111H
255/70 R16 111T
265/70 R16 112H
65 215/65 R16 98H
255/65 R16 109H
60 235/60 R16 100H
17 70 245/70 R17 xL 114H
65 225/65 R17 102H
235/65 R17 xL 108V
245/65 R17 xL 111H
255/65 R17 110H
265/65 R17 112H
60 215/60 R17 96V
215/60 R17 96V
18 70 255/70 R18 113T
255/70 R18 113T
60 235/60 R18 xL 107V
255/60 R18 xL 112H
265/60 R18 110T
55 255/55 R18 xL 109H
19 55 255/55 R19 xL 111H
20 45 275/45 R20 xL 110H
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires