1 2 3 4 5

Proxes NanoEnergy VAN

Сигурна и економична летна гума за комбиња.

Пократко растојание на сопирање и подобрена стабилност при возење за поголема безбедност. Подолг век на траење на гумите со зајакнато тело за поголема сигурност. Помала потрошувачка на гориво за економичност при работата.

Голем блок на рамената

  • Ги подобрува перформансите на абење со висока цврстина на блокот

Двојно цик-цак ребро

  • Ги подобрува перформансите на абење со висока цврстина на ребрата

3D Mулти брановидни ламели

  • Потиснато движење на блокот, со што се обезбедуваат добри перформанси во свиоци

Динамично закосување

  • Подобра тракција на патот

Технологија на конструкцијата

Tehnologija zoom

Димензии NanoEnergy VAN

Пречник на фелна Однос Димензии на гумата Симбол на индексот за брзина и оптеретување
13 70 165/70 R13 88R
14   185/ R14 102S
195/ R14 99S
195/ R14 106S
205/ R14 109S
215/ R14 112S
75 165/75 R14 97R
185/75 R14 102S
195/75 R14 106S
70 165/70 R14 89R
175/70 R14 95T
65 175/65 R14 90T
15   185/ R15 103R
195/ R15 106S
75 225/75 R15 110Q
70 195/70 R15 104S
205/70 R15 106S
215/70 R15 109S
225/70 R15 112S
65 205/65 R15 102T
215/65 R15 104T
16 75 175/75 R16 101S
185/75 R16 104S
195/75 R16 107T
195/75 R16 110R
205/75 R16 113R
215/75 R16 116R
225/75 R16 121R
70 215/70 R16 108T
65 195/65 R16 104T
205/65 R16 107T
215/65 R16 109T
225/65 R16 112T
235/65 R16 115S
235/65 R16 121S
60 195/60 R16 99H
215/60 R16 103T
225/60 R16 111T
17 60 215/60 R17 109T
235/60 R17 117R
55 225/55 R17 109H
СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2020 Euroimpex & © 2020 Toyo Tires