Оптимални производи може да се добијат ако знаете кои барања истите мораат да ги исполнат. Од таа причина ние се концентрираме на совршената комбинација меѓу патиштата и пневматиците. Се разбира дека за секоја гума која TOYO TIRES ќе ја произведе стои обемно истражување, развој и испитување како би се остварило погоре наведеното.

Единствено квалитетни и делотворни материјали кои се повеќе пати тестирани и испробани можат да ги имаат перформансите на патот кои нас веќе со години нè истакнуваат. Ние ги исполнуваме најстрогите барања не само во поглед на перформансите на патот и безбедноста, туку и кога е во прашање атрактивниот дизајн. Од TOYO TIRES можете да очекувате иновации кои ќе овозможат првокласно искуство при возењето.Летни гуми со високи перформанси

Proxes

Proxes TR1

Дизајнот на шарата на Proxes TR1 ја соединува формата со функцијата за да обезбеди извонредни перформанси со сопствен идентитет.

Proxes Sport

Новата Proxes Sport е дизајнирана како гума фокусирана на спортски перформанси.

Proxes STIII

Proxes STIII се одликува со еднонасочна шара и дизајн на страничен панел со агресивен и спортски изглед. .

Proxes CF2

Наследникот на Proxes CF1 е унапредена конструкција на гума. Новото соединение на нагазната површина е изработено исклучиво од силикон.

Proxes CF2 SUV

Наследникот на Proxes CF1 е унапредена конструкција на гума. Новото соединение на нагазната површина е изработено исклучиво од силикон.

Proxes T1 Sport SUV

Високата позиција при возење, нуди авторитативен поглед на патот, во комбинација со екстремно високите перформанси, го направи премиум SUV да биде популарна алтернатива на традиционалните лимузини од повисока класа во Европа.

Open Country

Open Country M/T

Off-road гума за екстремни услови на теренот. Специјално дизајнирани блокови на нагазната површина за оптимална тракција и само-чистење.

Open Country A/T Plus

Новата Open Country A/T plus е извонредна гума за возачи кои сакаат да одат каде и да води патот, од автопат до планина.

Open Country H/T

Гума за асфалт за off-road и SUV возилата. Ниско ниво на бучавост и голем број на километри преку новото силиконско соединение.

NanoEnergy

NanoEnergy 3

Новиот NanoEnergy 3 е најновото дополнение на високо напредната NanoEnergy гама на пневматици. Името NanoEnergy е гума чие производство е пријателски наклонето кон околината и перформанси кои одржуваат високо ниво на безбедност, удобност и трајност за голем број километри.

TOYO летни пневматици за комбиња

NanoEnergy VAN

Сигурна и економична летна гума за комбиња..

Toyo H08

Робусна летна гума за комбиња и лесни комерцијални возила. Оваа гума нуди лесно управување и голем број на поминати километри.Гуми за сите сезони

Celsius: гума за сите сезони

Celsius

Новата Toyo Celsius e паметен избор на гума. Истата обезбедува удобност и безбеност во возењето во текот на целата година.

Vario: гума за сите сезони

Vario-V2+

Радиална гума на компанијата Toyo за сите годишни времиња. Vario-V2+ го развивме за да се постигат подобри перформанси на пневматиците во влажни, суви и зимски услови.

Open Country A/T Plus

Новата Open Country A/T plus е извонредна гума за возачи кои сакаат да одат каде и да води патот, од автопат до планина.

Open Country H/T

Гума за асфалт за off-road и SUV возилата. Ниско ниво на бучавост и голем број на километри преку новото силиконско соединение.Зимски гуми со високи перформанси

Snowprox: Создадени за на автопат

Snowprox S954

Новата зимска гума со ултра високи перформанси, Snowprox S954, извонредно одговара на барањата на модерни возила од средна и висока класа.

Snowprox S953

Snowprox S953 е зимска гума со високи перформанси соодветна за користење на автопат. Достапна со пропорции од 60 до 40, ја развивме Snowprox S953 како би Ви понудиле подобрено сопирање и удобно возење на влажен и сув коловоз.

Snowprox S943

Snowprox S943 нуди подобрено прилепување на влажни услови и отпор при тркалање со подобрени оцени во согласност со ЕУ стандардите.

Open Country: зимски гуми за SUV и 4X4 возила

Open Country W/T

Open Country W/T е зимска гума за асфалтирани патишта за SUV возила.

Пневматици за мали камиони

H09

Нова генерација на пневматици за мали камиони, TOYO H09 е направена за модерни комби и товарни возила кои се користат на различни зимски патишта.

СЛЕДИ НÈ НА FB

Страната www.toyo.com.mk (www.toyo.mk) е во сопственост на и e објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО. со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2021 Euroimpex & © 2021 Toyo Tires